Kristi!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Eller så länge sen var det inte, men jag har inte skrivit om saker som hänt! Detta för att jag inte överfört bilder till datorn och de hör liksom till händelserna så att säga. Men jag bestämde mig för att köra ett smörgåsbord (haha) av bilder i ett annat inlägg.

Emmis födelsedagsfirande förra veckan var jättetrvligt! Det kom människor från många håll och kanter som också var jättetrevliga. Gjorde laborationen till na i fysik, det kändes bra och jag tror att det gick bra! Nationella muntliga i matte, inte så säker på reslutatet där. Svårt att veta vad han tyckte. Spexrep, lärde ut danserna till YMCA och We are family. Åkte därefter hem till Elsa med Hedda och Elsa och tittade på Dirty dancing 2 som för övrigt är en jättebra film!

Följde med Ivi till hennes kusiner på torsdagen! De var, liksom Ivi, jättetrevliga, och hennes kusiner mycket söta. Hade filmkväll/photoshoot haha :P Vi båda låg och grät floder till Ps. I love you (skönt att ha hittat sin jämlike när det gäller sorglig drama!)
Friday night, var med Fleicia och Elin som jag inte har träffat på ett tag! Vi gick till Tutto Italia och åt middag och sedan åkte vi hem till mig och kollade på Bröllopsduellen och Just friends samt bakade havreflarn!
Pluggade som en galning på lördagen till Kemiprovet jag trodde vi hade på tisdag tills det visade sig att det är om en vecka! Men jaja nu är jag väl bra förberedd iaf. Åkte med Hedda till Bromma där vi träffade Petter, Jesper mfl. Kollade på Supersugen som jag inte sett förut, jätterolig film :P

Idag blir det filmtittande i soffan, rida och sedan SO.

Lärde mig att Havreflarn är ett par jättegoda kakor som går hur snabbt som helst att göra! De är klara att äta 8 min efter att man satt på ugnen :) Otroligt bra om man är akut sötsugen!!!

Havreflarn (ca 35 st)

Ugn: 200 grader, 5 min

3 dl havregryn
100 g smält margarin
1,5 dl socker
1 ägg
1 msk mjöl
1 tsk bakpulver

Häll margarinet över havregrynen och blanda sedan ihop alla ingredienser. Ta en tesked och klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper med stora mellanrum. Sätt in i ugn. Lossa dem från plåten så fort de har stelnat och lägg på galler för att svalna.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0